Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Tocayo: Έξι χρόνια πρωταγωνιστής στο fine dining της Λευκωσίας, με τρία Cyprus Eating Awards

Το εστιατόριο της πρωτεύουσας που συνέβαλε σε πολλές αλλαγές στο γαστρονομικό μας χάρτη

Δημοσιεύτηκε στις 16 Σεπτεμβρίου 2024

Πριν από έξι χρόνια, ένα νέο, fine dining εστιατόριο με το όνομα "Tocayo" που στα ισπανικά σημαίνει "συνονόματος", ξεκινούσε τη λειτουργία του στην καρδιά της Λευκωσίας και συγκεκριμένα στην οδό Πρεβέζης. Οι πρώτες εικόνες από τον χώρο αλλά και οι αρχικές εντυπώσεις από το μενού μας προϊδέαζαν πως αυτό το εστιατόριο αφενός ήρθε για να μείνει και αφετέρου θα έφερνε κάτι νέο και διαφορετικό στον εγχώριο τομέα της εστίασης.

tocayo_6288 (1).jpg

Το Tocayo αποτελεί ένα εστιατόριο υψηλών προδιαγραφών, με sophisticated χαρακτήρα και μίνιμαλ chic διακόσμηση που ξεχωρίζει. Όσο δε για τα πιάτα του αυτά ακολουθούν τη φιλοσοφία του sharing, έχουν έντονες επιρροές από τη νοτιοανατολική Ασία και τη Λατινική Αμερική, συγκεντρώνουν τις παγκόσμιες γαστρονομικές τάσεις και είναι φτιαγμένα με εξαιρετικές πρώτες ύλες.

d.l-237.jpg

Έκτοτε, το κορυφαίο εστιατόριο της πρωτεύουσας, επαλήθευσε πολλά περισσότερα από εκείνα που περιμέναμε. Έξι χρόνια μετά, παραμένει σταθερά ένα από τα καλύτερα εστιατόρια, όχι μόνο της Λευκωσίας αλλά ολόκληρης της Κύπρου. Διατηρεί σταθερή την ποιότητα των πιάτων και των ποτών του, παραμένουν στο μενού του τα best seller πιάτα του, ανανενώνοντας την κάρτα του φαγητού του ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

tocayo_6250.jpg

Αρχές Ιουλίου, το Tocayo προχώρησε σε ανανέωση των πιάτων του αλλά και του cocktail menu με νέες, εξαιρετικές προσθήκες που ικανοποιούν κάθε γούστο. Ταυτόχρονα, διαθέτει πλέον μεγαλύτερη λίστα κρασιών με επιλεγμένες ετικές από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Τον επόμενο μήνα και συγκεκριμένα από την 1η Οκτωβρίου, το Tocayo θα ξεκινήσει να σερβίρει μεσημεριανό γεύμα, με κάποια από τα all time classics Tocayo dishes που αγαπάμε! Ένας εκλεπτυσμένος χώρος για ξεχωριστά lunch breaks στη καρδιά της πόλης.

2 2.jpg

Σημείωσε, πως από την 1η Σεπτεμβρίου η mother company CESORO GROUP (η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από όλα τα brand - Τocayo, Rokoko, Hangry Ghost, Rokoko Forno, Kokona κ.τλ) λάνσαρε το δικό της website το cesorogroup.com με όλη την ιστορία του group και την κίνηση πίσω από κάθε brand όπως επίσης και με πιο εύκολο τροπο για κρτηση στο Tocayo.

H σταθερά επιτυχημένη πορεία του Tocayo και η βράβευσή του με τρία Cyprus Eating Awards τα πρηγούμενα χρόνια, το φέρνουν φέτος ξανά υποψήφιο, αυτή την φορά στην κατηγορία Fusiοn & Ethnic.

Για να ψηφίσετε το Tocayo μπείτε ΕΔΩ ή μέσω SMS στέλνοντας ΕΑ6 στο 5588 ή τηλεφωνικά στο 900-31-386.

>> Tocayo (70088089) Πρεβέζης 10, Λευκωσία. Δ-Κ 11.00-24.00.
Instagram: Tocayo

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close